Технически характеристики, размери и спецификации

Предимства на остриетата и мотора:

1. Оригинална японска технология на изработване на острието. 1,8 мм здрава тип 304 неръждаема стомана го прави солидно и остро, с голяма твърдост, дълъг живот и устойчивост към износване.

2. Външен водоустойчив гумен пръстен предпазва лагерите от проникване на прах и влага от храната, запазвайки ги санитарно чисти, което обезпечава нормалната работа на блендера.

3. Сглобката на корпуса на ножа, лагерите и гумените уплътнения са разработени така, че да издържат както на високи, така и на ниски температури, обезпечавайки безпроблемната работа на ножовете.

4. Вътрешният двойно-маслен пръстен, изработен от аериран материал на флуорна база, е износоустойчив и температуроустойчив.

5. Двоен японски NSK лагер, експлоатационният ресурс на който е 5 пъти по-голям от на масово произвежданите такива.

6. Ножът и повърхността за обработка са здраво фиксирани от здрав хексагонален болт, отлят от неръждаема стомана, което осигурява дълъг живот на остриетата.

7. Металургични материали, отляти от неръждаема стомана тип 304, които не се повреждат лесно. Зъбната предавка и моторната ос пасват перфектно помежду си, без да създават силен шум и вибрация.

8. Оригинална немска технология на изработка на електромотора, който е изцяло интегриран с високотехнологична мед, която прави работата му стабилна, с ниско ниво на шум, като същевременно му осигурява дълъг живот. Уникалният му дизайн обезпечава бързо и стабилно охлаждане.

Ножове и технология на блендер

Кана без Bisphenol – A : "BPA Free" (подходяща за употреба и със затоплени течности)

Други:

Вместимост: 2 л.
Мощност на мотора: 2200 Watt
Обороти (пикова стойност): 45 000 RPM
Гаранция: 2 год. за физически лица / 1 год. за юридически лица

Сертификати: CE, RoHS, IEC, CULUS и др.